Καταρρέει η κυβερνητική προπαγανδιστική μούφα για δήθεν εξαίρεση πλειστηριασμών κατοικιών κάτω των 300 χιλιάδων ευρώ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2017

Καταρρέει η κυβερνητική προπαγανδιστική μούφα για δήθεν εξαίρεση πλειστηριασμών κατοικιών κάτω των 300 χιλιάδων ευρώ



Για να φτάσει η φιλική προς την κυβέρνηση "Εφημερίδα των Συντακτών" ανοικτά και με πρωτοσέλιδο να μιλάει για προπαγάνδα μεγαλοπαραγόντων της οικονομίας για την "είδηση" που διοχέτευσε το Μέγαρο Μαξίμου ότι τάχα μου εξαιρούνται από τους πλειστηριασμούς οικίες αξίας κάτω των 300 χιλιάδων ευρώ, φανταστείτε πόσο μαϊμού ήταν η είδηση.

Και σαν Άνεμος Αντίστασης προχθές σας γράφαμε ότι και επί Σαμαρά βγήκε παρόμοια είδηση, τότε για τους πλειστηριασμούς στα ειρηνοδικεία, ότι οι τράπεζες δεν θα έβγαζαν στο σφυρί πρώτες κατοικίες, και τότε οι τράπεζες παραβίασαν τον "λόγο" τους (που σιγά μην έχουν) και έβγαλαν στο σφυρί δεκάδες πρώτες κατοικίες.

Περιμένουμε το επόμενο ψέμα ή συκοφαντία ή βρωμιά από κυβέρνηση - ΝΔ - καθεστωτικά ΜΜΕ μπας και φρενάρουν το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας.

http://anemosanatropis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες