Γιορτή του Βόλεϊ στην πλατεία της Νεμέας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

Γιορτή του Βόλεϊ στην πλατεία της Νεμέας


Η Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Νεμέας και το τοπικό σωματείο του Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ, συνδιοργανώνουν το πρωί του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου 2017 το 1ο τουρνουά Street Volley, δίνοντας την δυνατότητα στη Νεολαία της Νεμέας και των αθλητών των όμορων ακαδημιών που θα συμμετέχουν, να παίξουν και να χαρούν το βόλεϊ.

Παράλληλα στο πρόγραμμα, εκτός των αθλητικών δράσεων, περιλαμβάνετε και Ενημέρωση στους συμμετέχοντες από Επιστήμονες, για την Στοματική Υγιεινή και Διατροφή, καθώς επίσης και επίσκεψη σε Αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, συνδυάζοντας τον Αθλητισμό με τον Πολιτισμό και την Ενημέρωση, που αποτελούν άρρηκτα συνδεδεμένα και πρωταρχικός στόχος του νέου Δ.Σ. της Ένωσης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες