Τι ακριβώς θα κάνει το πλοίο – γεωτρύπανο στον Κορινθιακό; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017

Τι ακριβώς θα κάνει το πλοίο – γεωτρύπανο στον Κορινθιακό;


Με έκπληξη διαπιστώσαμε χθες, την παρουσία του πλοίου – γεωτρύπανου Furgo Synergy να βρίσκεται αραγμένο στο λιμάνι της Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ειδικό πλοίο θα προβεί σε κάποιου είδους μελέτες στον Κορινθιακό. Κάποιοι κάνουν λόγο για γεωτρήσεις στο βυθό και γεωτρήσεις εξερεύνησης.

Μήπως μπορεί κάποιος αρμόδιος να ενημερώσει και τους πολίτες της Κορινθίας μέσω των Μ.Μ.Ε. , τι ακριβώς θα κάνει το Furgo Synergy στη θάλασσα του Κορινθιακού; Αν όντως γίνουν γεωτρήσεις βυθού και εξερεύνησης, για ποιο λόγο θα γίνουν; Τι ακριβώς θέλουν να μελετήσουν και από ποιον φορέα εστάλη το πλοίο για μια τέτοια αποστολή;

Θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο έπρεπε ήδη να έχει γίνει για να ενημερωθούν οι πολίτες. Εκτός κι αν, όλα όσα ακούγονται δεν ισχύουν και το πλοίο ήρθε… για βόλτα.

Πηγη: moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες