ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΕΤΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΜΣΕΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ:Συμφώνησε σε περικοπές συντάξεων που απαιτούσαμε εδώ και χρόνια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΕΤΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΜΣΕΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ:Συμφώνησε σε περικοπές συντάξεων που απαιτούσαμε εδώ και χρόνια


Του Βασίλη Πολυχρόνη           

Τόμσεν (στη Der Standard):"Άλλη μία ανησυχία αφορά τις συντάξεις: προκειμένου να μην τις μειώσουν οι ελληνικές κυβερνήσεις αποδέχθηκαν σχεδόν κάθε άλλη περικοπή δαπάνης. Στο σημείο όμως που δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα στα νοσοκομεία και η αστυνομία να λέει ότι δεν έχει χρήματα για να αλλάξει λάστιχα στα περιπολικά! Γενικά οι δαπάνες συγκρατήθηκαν με έναν μη διατηρήσιμο τρόπο. Γι αυτό και εμείς, ως ΔΝΤ, απαιτούμε εδώ και χρόνια μεταρρυθμίσεις τόσο στη φορολογία όσο και στο συνταξιοδοτικό σύστημα. Και τελικά η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Τσίπρα επιτέλους συμφώνησε"!

Μάλιστα."Επιτέλους η κυβέρνηση Τσίπρα συμφώνησε"...στο πετσόκομμα των συντάξεων και στο φορομπήξιμο!

Αλέξη και...ηγέτη 100ετίας (και λοιποί ζαμπονοτυροπιτάδες του "αριστερού" συναπαντήματος), αυτό που σας κάνει ο Τόμσεν λέγεται...πολιτικό ξεβράκωμα μετά φτυσίματος! Φυσικά,εσείς είστε χαρούμενοι γιατί...νομίζετε πως χορεύετε...το "Singing in the rain" προς τέρψιν των δανειστών!


#γελοιοξεφτίλες



anemosanatropis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες