Εντολή ανέλκυσης του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

Εντολή ανέλκυσης του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond


Την άμεση ενεργοποίηση της νομοθεσίας για την ανέλκυση του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond ζητεί ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής που ύστερα από
σχετική εισήγηση της Δημόσιας Αρχής Λιμένων υπέγραψε εντολές προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας και προς το Αρχηγείο του Λιμενικού.

Όπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο προσέκρουσε σε ξέρα στον όρμο Φηρών στις 5 Απριλίου του 2007 ρυμουλκήθηκε και τελικώς βυθίστηκε. Από τότε δηλαδή για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 10 ετών, παραμένει στο βυθό της Καλντέρας, στη Σαντορίνη, «με ό,τι σημαίνει αυτό για το θαλάσσιο περιβάλλον μίας εκ των πλέον τουριστικών περιοχών της Ελλάδας και του κόσμου» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Με τις ανωτέρω γραπτές εντολές ο κ. Κουρουμπλής παραμένει σταθερός στη δέσμευσή του να συγκρουστεί με την αδράνεια των προηγουμένων ετών στα ζητήματα της ανέλκυσης των ναυαγίων, αλλά και με τα συμφέροντα που επιμελώς κρύβονται πίσω και από τα ναυάγια και από την αδράνεια» σημειώνεται επίσης.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες