Α.Λ.Α.Κορινθίας: " Αυλαία για το Timed Rally στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου" 28-29 Οκτώβρη 2017 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Α.Λ.Α.Κορινθίας: " Αυλαία για το Timed Rally στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου" 28-29 Οκτώβρη 2017


H αυλαία  για το Timed Rally Challenge (TRC) θα πέσει  στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτώβρη 2017 με οργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας, στον 6ο αγώνα του Επάθλου για το 2017
Η χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση (TRC) είναι το νέο έπαθλο από την ΟΜΑΕ και σκοπό έχει την συμμετοχή νέων αθλητών αφού από την φύση του είναι ίσως η πιο οικονομική μορφή χωμάτινου αγώνα. Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες.
Έντονο ενδιαφέρον και συναγωνισμό είχαν και οι 5 πρώτοι αγώνες του θεσμού, και με όλους του τίτλους ανοιχτούς όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα στο Σπαθοβούνι. 
Η  διαδρομή  θα είναι με την κλασική της μορφή ενώ ο  αγώνας θα αποτελείται  από 2 σκέλη .Το κάθε σκέλος  από μία διαδρομή μήκους 4 χλμ (2Χ2χλμ) με κοινή αφετηρία και τερματισμό. Η εκκίνηση είναι υποχρεωτική για στα 2 σκέλη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 20/10/2017 και ώρα 20.00. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στα 80,00€ .
Μεγάλος Χορηγός του αγώνα θα είναι  η Auto V Parts-Παπαδημητρίου με Ανταλλακτικά Αυτοκίνητων  & Λιπαντικά στην Κόρινθο.
Όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα στο επίσημο site του θεσμού www.trcup.gr   
Κατεβάστε και συμπληρώστε την Δήλωση Συμμετοχής
Όλες οι Πληροφορίες για τον αγώνα στο παρακάτω link
6os Aγώνας TRC - Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου - 28 & 29 Οκτώβρη 2017

Μείνετε συντονισμένοι ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες