ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Triathlon1, Loutraki – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2017 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Triathlon1, Loutraki – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2017

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων διοργανώνει την κορυφαία αθλητική διοργάνωση “Triathon1”, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο Λουτράκι. Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2017 για τις κατηγορίες Elite Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων και Παμπαίδων Παγκορασίδων.
Η διεθνής διοργάνωση Τριάθλου περιλαμβάνει κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο. Οι θεατές και οι λάτρεις του αναπτυσσόμενου Ολυμπιακού αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ορισμένους από τους καλύτερους τριαθλητές της Μεσογείου, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός του ιστού της πόλης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το παραλιακό τμήμα της Club Hotel Casino Loutraki και του Waves cafe.
Ο αγώνας Triathlon1 των κατηγοριων Age – Group είναι ανοιχτός προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Παράλληλα θα γίνει και αγώνας σκυταλοδρομίας με κάθε αθλητή της ομάδας να κάνει από ένα σκέλος του τριάθλου. Στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης θα διεξαχθούν και αναπτυξιακοί αγώνες Aquathlon και Super Sprint Triathlon, ανοιχτοί προς όλους τους αθλούμενους όπως και τα Age Groups.
Ο αγώνας Triathlon1 αποτελεί τον τελικό της σειράς του Μεσογειακού Κυπέλλου Τριάθλου και διεξάγονται υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες