Video: Άνανδρη επίθεση 30 χρυσαυγιτών σε 2 γυναίκες – Τραυμάτισαν δικηγόρο της Πολ. Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής (φωτογραφίες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2017

Video: Άνανδρη επίθεση 30 χρυσαυγιτών σε 2 γυναίκες – Τραυμάτισαν δικηγόρο της Πολ. Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής (φωτογραφίες)

Ένα ακόμα επεισόδιο από τα πολλά που επιβεβαιώνουν τον δολοφονικό χαρακτήρα της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, έλαβε χώρα σήμερα στη Λεωφ. Αλεξάνδρας, έξω από το Εφετείο, όπου πραγματοποιείται η δίκη της ναζιστικής συμμορίας. Για άλλη μια φορά τα θρασύδειλα ναζιστικά καθάρματα έδειξαν το αποκρουστικό τους πρόσωπο.

30 χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε δυο ανυπεράσπιστες γυναίκες στην λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τις χτύπησαν στο πρόσωπο με μπουνιές και κλωτσιές και έσπασαν την μύτη της δικηγόρου.

Συνήγοροι της πολιτικής αγωγής, στην δίκη της Χρυσής Αυγής, καταγγέλλουν ότι οι επίθεση των θρασύδειλων καθαρμάτων κατά των γυναικών έγινε έξω από τη δικαστική αίθουσα (Εφετείο) και μέσα σε τρόλει. Η μια από τις δυο γυναίκες ήταν συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη.

Όταν οι δυο γυναίκες πήγαν να κατεβούν από το τρόλει με κατεύθυνση προς την αίθουσα της δίκης, κάποιος μέσα από το τρόλει κάτι φώναξε (προφανώς έδωσε το σύνθημα) προς την ομάδα των χρυσαυγιτών που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από το Εφετείο.

Η αγέλη όρμησε προς το όχημα και κατάφερε να μπει στο τρόλει πριν ο οδηγός κλείσει τις πόρτες. Χτύπησαν άγρια τις δυο γυναίκες με κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, σπάζοντας τη μύτη της δικηγόρου και στη συνέχεια το έβαλαν στα πόδια.



Πηγή: katiousa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες