Αυτή Είναι Η Νέα Μόδα Στους Καναπέδες Για Το 2018 - Εικόνες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 28, 2017

Αυτή Είναι Η Νέα Μόδα Στους Καναπέδες Για Το 2018 - Εικόνες


Δείχνουν όμορφοι από κάθε γωνία και μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει πιο ζεστός. Από την άλλη μεριά οι καναπέδες με καμπύλες ευνοούν την επικοινωνία με τους φίλους και τους καλεσμένους σας, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Βάλτε τον στη γωνία 
Το να διακοσμήσετε μια γωνία του σαλονιού σας με έναν καμπυλωτό καναπέ είναι μια πολύ ωραία ιδέα για μικρότερους χώρους. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιείτε τον καθιστικό χώρο. Ο καναπές της φωτογραφίας σε γήινη απόχρωση δείχνει σοφιστικέ και μας αρέσει πολύ. Η διακόσμησή του με μαξιλάρια σε απαλές αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή.



Φτιάξτε έναν κύκλο 
Μπορεί να έχετε δει τέτοιους καναπέδες μόνο στον κινηματογράφο αλλά 

πλέον αποτελούν μια πραγματικότητα. Με έναν τέτοιο καναπέ θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τους φίλους σας μιας και το κέντρο της διακόσμησης του σαλονιού σας δεν θα είναι πλέον η τηλεόραση.

Βάλτε χρώμα στο σαλόνι σας 
Μια τολμηρή αλλά ενδιαφέρουσα επιλογή είναι να επιλέξετε έναν καμπυλωτό καναπέ σε ένα πιο έντονο χρώμα. Διακοσμήστε το υπόλοιπο σαλόνι σας με γήινες αποχρώσεις για να υπάρχει ισορροπία.



Με λίγα λόγια η μόδα φέτος θέλει τους καμπυλωτούς καναπέδες να μπαίνουν στο σπίτι μας. Αν είστε σε φάση αγοράς καναπέ τότε σκεφτείτε και αυτήν την εναλλακτική που σίγουρα θα δώσειχαρακτήρα στο σαλόνι σας.

mati-grnews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες