ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο ΣΗΜΕΡΑ 5/12 ενάντια αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο ΣΗΜΕΡΑ 5/12 ενάντια αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου


Συνάδελφοι, η κυβέρνηση αποφάσισε χθες, να φέρει σήμερα με τροπολογία στη βουλή για ψήφιση το συνδικαλιστικό νόμο. Αποτελούν πρόκληση οι χειρισμοί της Κυβέρνησης να φέρει με αυτό τον τρόπο «στα κλεφτά» το θέμα για ψήφιση τι στιγμή μάλιστα που υπάρχει προκηρυγμενη απεργία στις 14 του Δεκέμβρη που αφορά όλη την ατζέντα της tρίτης αξιολόγησης και μαζί και σε αυτά είναι και το δικαίωμα στην απεργία. Ένα δικαίωμα που ιστορικά κατακτήθηκε με αιματηρούς αγώνες και πολλές θυσίες. Με την αλλαγή στο συνδικαλιστικό νόμο θα χρειάζεται η κάθε απεργία να εγκρίνεται από το 50% των οικονομικά ενημερωμένων μελών του κάθε σωματείου προκειμένου να είναι νόμιμη. Ουσιαστικά ο νόμος αυτός βάζει τεράστια εμπόδια στο δικαίωμα της απεργίας. 

Να τι φοβούνται πραγματικά. Η ίδια η πρεμούρα τους, να περάσει γρήγορα ο νόμος αποκαλύπτει ότι πάνω από όλα φοβούνται την οργάνωση των εργαζομένων. Να που οι απεργίες δεν είναι παρωχημένες και πάντα υπήρξαν στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του μεγάλου κεφαλαίου. Οι επιδίωξεις τους αυτές δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες. Πρέπει αυτή τη στιγμή ο εργαζόμενος κόσμος να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις. Να μη δεχτούμε τον αφοπλισμό του εργατικού κινήματος αλλά να περάσουμε στην αντεπίθεση διεκδικώντας τα σύγχρονα δικαιώματά μας. 

Όλοι την Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 7μ.μ. στην πλατεία Περιβολάκια! 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δουν το ζήτημα σαν μια επίθεση στα εργασιακά τους δικαιώματα. Στις ατομικές τους ελευθερίες. Να μην αποδεχτούν σιωπηλά την αρπαγή του δικαιώματος που προηγούμενες γενιές πάλεψαν σκληρά για να υπάρχει. Να κατέβουν μαζικά στο συλλαλητήριο έχοντας στο νου τους την κλιμάκωση του αγώνα με πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 14 Δεκέμβρη. Στο μέλλον που μας διαμορφώνουν πρέπει να πάρουμε θέση. Εμείς λέμε θέσεις μάχης! 

Για τη Δ.Ε του Π.Τ Κορινθίας 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
                       Ζαφείρης Βασίλειος                   Τσαρμπού Χάρις                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες