"Αντισυγκεντρώσεις" κύριε Σκουρλέτη τις έκαναν δεξιοί σε αριστερούς που ΔΕΝ έφερναν μνημόνια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2017

"Αντισυγκεντρώσεις" κύριε Σκουρλέτη τις έκαναν δεξιοί σε αριστερούς που ΔΕΝ έφερναν μνημόνια


«Ολισθηρό» χαρακτήρισε το δρόμο του ΚΚΕ, μέσω του ΠΑΜΕ, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας έτσι την πρωινή έφοδο του ΠΑΜΕ και φοιτητών από τον ίδιο πολιτικό χώρο, στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Αττικής.

Οπως είπε ο κ. Σκουρλέτης ο δρόμος του ΚΚΕ μέσω του ΠΑΜΕ είναι ολισθηρός όχι γιατί υιοθετεί τη λογική της διαμαρτυρίας, αλλά γιατί υιοθετεί τη λογική της αντι-συγκέντρωσης. «Λογική από την οποία έχει υποφέρει η Αριστερά σε αυτόν τον τόπο, αντισυγκεντρώσεις που οδήγησαν σε ματαίωση συγκεντρώσεων της Αριστεράς», συμπλήρωσε ο υπουργός Εσωτερικών κάνοντας λόγο για «επικίνδυνο δείγμα γραφής».

Σχολιάζει ο Γιώργος Αλεξάτος:

Είναι γνωστό πως η εξουσία ουδέποτε τα πήγε καλά με την ιστορία. Και όχι από άγνοια, όπως στην περίπτωση Τσίπρα, αλλά από συνειδητή πρόθεση διαστρέβλωσης, όπως στην περίπτωση Σκουρλέτη.

Αποφασισμένος να υπερασπιστεί σθεναρά τα συμφέροντα της τάξης του, ο Σκουρλέτης δεν διστάζει να φτύσει πάνω στην ιστορία της Αριστεράς και των δημοκρατικών αγώνων αυτού του λαού.

Έτσι, κάνει πως δεν ξέρει ότι τις αντισυγκεκντρώσεις για τις οποίες μιλάει τις οργάνωναν οι παρακρατικοί υποστηρικτές του μετεμφυλιακού καθεστώτος (που επέβαλε η κοινωνική του τάξη), σε συνεργασία με την αστυνομία. Η οποία μακέλευε τους διαδηλωτές και ενίοτε δολοφονούσε.

Ακριβώς όπως κάνει και τώρα, για να προστατέψει τις εκδηλώσεις των κοινωνικών δολοφόνων από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Δεν ήταν υπουργός, ρε ξευτιλισμένε, ο Γρηγόρης Λαμπράκης. Δεν ψήφιζε μνημόνια. Απέναντι στην τάξη σου και στο καθεστώς της ήταν. Γι' αυτό οι παρακρατικοί (σαν να λέμε οι έμμισθοι του μνημονιακού καθεστώτος τώρα) από κοινού με τα τότε ΜΑΤ, επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν.

Λίγος σεβασμός στην ιστορία! Δεν είναι όλα εφοπλιστικά καλαμπουράκια, που άκουγες μικρός.
Πηγή: http://anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες