Κόρινθος: ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ απο το Global ARTS Studios - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2017

Κόρινθος: ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ απο το Global ARTS Studios



Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας από 3 ετών έως 5.

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την υψηλότερη των τεχνών, την μουσική.
Τα μουσικά όργανα, ο ρυθμός, το ηχόχρωμα, το τονικό ύψος, η αισθητική και συναισθηματική έκφραση, οι χρονικές αξίες, η καλλιτεχνική έκφραση και η επικοινωνία, είναι αυτά που με έναν βιωματικό τρόπο προσεγγίζονται στο τμήμα μουσικής προπαιδείας των Global Arts Studios.


Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την αυτοσυγκέντρωσή τους, το αίσθημα της ομαδικότητας και την αντίληψή τους δημιουργικά μέσω χρωμάτων σχημάτων και μουσικών παιχνιδιών.


Εγγραφείτε στο τμήμα που ξεκινά στη σχολή μετά τα Χριστούγεννα (25 ευρώ το μήνα)
στο 27410-73509
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Global Arts Studios
Κόρινθος έναντι Προαστιακού σιδηροδρόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες