Ο Σώρρας «ξαναχτυπά»: Έχω ετοιμάσει μηνύσεις για 180 δημοσιογράφους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 13, 2018

Ο Σώρρας «ξαναχτυπά»: Έχω ετοιμάσει μηνύσεις για 180 δημοσιογράφους

Ο πρόεδρος του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» καλεί τους οπαδούς του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να μηνύσουν όποιον τους διαβάλλειΜια ακόμη διαδικτυακή εμφάνιση έκανε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρραςο οποίος αυτή τη φορά απειλεί με μηνύσεις τους δημοσιογράφους.
 Σε νέο ηχητικό βίντεο που ανέβηκε στο youtube ο πρόεδρος του κόμματος  «Ελλήνων Συνέλευσις» καλεί τους οπαδούς του να υποβάλλουν μηνύσεις και αγωγές σε όλους τους δημοσιογράφους των ελληνικών ΜΜΕ που δεν σέβονται τους αγώνες τους και κρύβουν την αλήθεια για την στρατηγική και την πολιτική του κόμματος.
Τέλος, αναφέρει πως είναι ήδη έτοιμες 180 μηνύσεις σε δημοσιογράφους και θα αποσταλούν άμεσα.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες