Το "έλα να δεις" στο δημοτικό συμβούλιο. Εξαλλος ο Γκιώνης με τις παρατηρήσεις Λογοθέτη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 24, 2018

Το "έλα να δεις" στο δημοτικό συμβούλιο. Εξαλλος ο Γκιώνης με τις παρατηρήσεις Λογοθέτη


Την έντονη αντίδραση του δημάρχου προκάλεσαν οι παρατηρήσεις που έκανε για το πρόσωπό του ο Κώστας Λογοθέτης

Ο επικεφαλής της παράταξης ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ αναφέρθηκε σε κοινοποίηση που έκανε ο Δήμαρχος στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ο κ. Γκιώνης έλεγε πως θα ήθελε να μάθει σαν Ελληνας γιατί τα κανάλια δεν έδειξαν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το όνομα της Μακεδονίας.
Ο Δήμαρχος χρησιμοποίησε απρεπή έκφραση για τα κανάλια κατά τον κ. Λογοθέτη, ο οποίος είπε πως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις του γιατί εκπροσωπεί ένα ολόκληρο δήμο και το δημοτικό συμβούλιο..

Ο κ. Γκιώνης αντέδρασε έντονα λέγοντάς του πως πίστευε αυτό που είπε και πως στο facebook η σελίδα του δεν αναγράφει "Γιώργος Γκιώνης-Δήμαρχος" . Η σελίδα μου είναι προσωπική και γράφω ότι θέλω σαν Γιώργος.Αν δε συμφωνείτε δικαίωμά σας. Σας απαγορεύω όμως να μου λέτε ποια θα είναι η αποψή μου και ποια όχι. Αλλωστε κ. Λογοθέτη εσείς δεν έχετε σελίδα στο facebook. Επομένως ή κάποιος σας το ειπε ή έχετε σελίδα με άλλο όνομα και βλέπετε ότι θέλετε"

Οι παρατηρήσεις του Κώστα Λογοθέτη προκάλεσαν την αντίδραση του Σωτήρη Πέρρα ο οποίος είπε "εμείς δε ντρεπόμαστε που είμαστε Ελληνες"
Την αντίδραση της κ.Πρωτοπαππά που είπε " Να μας πει ο κ. Λογοθέτης ποιο είναι το κακό σε αυτό που έγραψε ο Δήμαρχος"
Και την αντίδραση του Τάσου Σακελλαρίου ο οποίος είπε " στο facebook δε γράφει πουθενά είμαι ο Γκιώνης Γιώργος ο Δήμαρχος. Να μιλάτε για τον εαυτό σας κ. Λογοθέτη και όχι για όλο το δημοτικό συμβούλιο"

**Θα έχετε την ευκαρία να παρακολουθήσετε το διάλογο σε βιντεο που θα ακολουθήσει

http://www.loutrakiblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες