Ραχήλ Μακρή: «Οι Έλληνες έχουμε πατριωτικό καθήκον να σταματήσουμε την εθνική προδοσία. Όλοι μαζί ενωμένοι στο Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2018

Ραχήλ Μακρή: «Οι Έλληνες έχουμε πατριωτικό καθήκον να σταματήσουμε την εθνική προδοσία. Όλοι μαζί ενωμένοι στο Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη»

Ως Ελληνίδα Μακεδόνισσα. Ως απόγονη αυτών που έδωσαν την ζωή τους στον αγώνα για την απελευθέρωση της, καλούμαι να σταθώ στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων και μαζί με όλους τους Έλληνες να υπερασπιστούμε την ιστορική αλήθεια απέναντι σε όλους αυτούς τους εγχώριους και ξένους δυνάστες που επιχειρούν να παραχαράσσουν την ιστορία μας.
Η μοναδική ιστορική αλήθεια που φωνάζει όλη η Μακεδονία είναι, ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και το όνομα της δεν διαπραγματεύεται, δεν πωλείται, δεν διαπομπεύεται από δοσίλογους πολιτικούς νάνους και εθνικούς μειοδότες Υπουργούς, που εκτελώντας εντολές για την παραμονή στην εξουσία, ετοιμάζονται μετά την αναγνώριση της τουρκικής μειονότητας της Θράκης να παραδώσουν την Μακεδονία.
Οι Έλληνες έχουμε ένα μόνο καθήκον να σταματήσουμε την εθνική προδοσία.
Για αυτό τον λόγο, θα παρευρίσκομαι στο Συλλαλητήριο της 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00, στον Λευκό Πύργο και καλώ όλους τους Έλληνες να ασκήσουν το πατριωτικό τους καθήκον, αυτό της Αντίστασης και Ανατροπής όποιων διακυβεύουν την εθνική ακεραιότητα της χώρας μας.
Η Μακεδονία είναι μια.
Η Μακεδονία είναι Ελληνική.
Δεν υπάρχει κανένας γεωγραφικός προσδιορισμός δεν υπάρχει καμία συνθέτη ονομασία με το όνομα της.
Ζήτω η Μακεδονία.
Ζήτω η Ελευθερία.
Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 Μέτωπο Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες