Σαν Σήμερα - Η μεγαλύτερη καταστροφή της νεότερης ιστορίας της Κορίνθου (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 12, 2018

Σαν Σήμερα - Η μεγαλύτερη καταστροφή της νεότερης ιστορίας της Κορίνθου (video)


Σαν Σήμερα, στις 12 Γενάρη 1997, έλαβε χώρα η μεγαλύτερη καταστροφή της νεότερηςι στορίας της Κορίνθου... Μια φοβερή πλημμύρα που άφησε πίσω της ένα νεκρό και τεράστιες καταστροφές.

Σαν σήμερα, πριν από 21 χρόνια, έλαβε χώρα η μεγαλύτερη καταστροφή της νεότερης ιστορίας της Κορίνθου.


Μια φοβερή πλημμύρα που άφησε πίσω της τεράστιες ζημιές στις υποδομές και τις επιχειρήσεις της πόλης. Κάποιοι μίλησαν για 200+ mm βροχής μέσα σε λίγες ώρες...

Τα παρακάτω βίντεο του Γιάννη Στεφανή δείχνουν πως δεν πρέπει να παίζουμε με τη φύση...
Όταν "τη βιάζουμε" είναι βέβαιο ότι θα ξεσπάσει με μανία επάνω μας...
Αυτά, για να θυμηθούν οι πιο παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι...


Τέλος, παραθέτω τον χάρτη βαρομετρικών συστημάτων της ημέρας εκείνης από τα αρχεία του Meteociel, απλώς και μόνο για να καταδείξω ότι ο πιο βροχοφόρος άνεμος για την περιοχή μας είναι ο Νοτιοανατολικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες