Καταστολή για να πάρουμε την δόση. Αστυνομικός κλοιός σε δεκάδες συμβολαιογραφικά γραφεία ενάντια στο κίνημα κατά πλειστηριασμών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018

Καταστολή για να πάρουμε την δόση. Αστυνομικός κλοιός σε δεκάδες συμβολαιογραφικά γραφεία ενάντια στο κίνημα κατά πλειστηριασμών

Αστυνομικός αυταρχισμός πάνω από την πόλη για να αρπάξουν τα σπίτια πολιτών και λαϊκές περιουσίες.

Υπό αστυνομική προστασία από τις 7:00 έως τις 22:00 βρίσκονται 24, τουλάχιστον, συμβολαιογραφικά γραφεία στα οποία διεξάγονται από σήμερα ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Τα γραφεία που συμμετέχουν στη διαδικασία φυλάσσονται από κλούβες ΜΑΤ και αστυνομικούς ενώ έχουν αυξηθεί και οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ. Το σχέδιο της αστυνομίας προβλέπει ότι αστυνομικοί με πολιτικά θα επιτηρούν τα συμβολαιογραφικά γραφεία και θα ενημερώνουν έγκαιρα τον επικεφαλής αξιωματικών των μέτρων ασφαλείας στην περίπτωση κίνησης διαμαρτυρομένων πολιτών.

Κάθε γραφείο θα φυλάσσεται από έξι αστυνομικούς οι οποίο θα φορούν πολιτικά και θα χωρίζονται σε δύο βάρδιες. Για τον σκοπό αυτό σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ θα διατεθούν περίπου 170 αστυνομικοί.
Παράλληλα σε ισχύ παραμένει η διαταγή για την ενεργοποίηση της Άμεσης Δράσης με πρόβλεψη επιπλέον περιπολιών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο κέντρο της πρωτεύουσας, τις οδούς Ακαδημίας, Βασ. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας, 3ης Σεπτεμβρίου, Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι κ.ά.
Την ίδια στιγμή η Λαϊκή Ενότητα βρέθηκε σε αστυνομικό μπλόκο σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην Ακαδημίας 62, όπου αυτή την στιγμή πραγματοποιούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.



Το απόγευμα 6 μ.μ καλούνται όλοι/ες στον πεζόδρομο Κοραή για κινητοποίηση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και πορεία στο Σύνταγμα.

Πηγή:anemosantistasis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες