Πώς Μεταδώσανε Τα Σκοπιανά ΜΜΕ Τη Μεγαλειώδη Συγκέντρωση Για Τη Μακεδονία (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2018

Πώς Μεταδώσανε Τα Σκοπιανά ΜΜΕ Τη Μεγαλειώδη Συγκέντρωση Για Τη Μακεδονία (Εικόνες)


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εκτενή ρεπορτάζ παρακολουθούν τα σκοπιανά ΜΜΕ το πολυπληθές συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της γείτονος χώρας.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα εστιάζουν στον όγκο του συλλαλητηρίου ενώ κάποα άλλα μεταδίδουν ζωντανή εικόνα και συνεχή ενημέρωση από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αθήνα όπως η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Vecer.

Vecer: Ζωντανά η διαδήλωση στην Αθήνα

Kajgana: 1500 πούλμαν νοικιάστηκαν για τη διαδήλωση στην Αθήνα
Τεράστια διαδήλωση ξεκίνησε στην Αθήνα υπό το σλόγκαν «Η Μακεδονία είναι ελληνική»
Plusinfo: Διαδηλωτές καταλαμβάνουν το κέντρο της Αθήνας
Kurir: Να πως βλέπουν οι Έλληνες την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες