Διαμαρτυρία σήμερα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τις δηλώσεις Μπουτάρη για τη "Μακεδονία" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 14, 2018

Διαμαρτυρία σήμερα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τις δηλώσεις Μπουτάρη για τη "Μακεδονία"


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα πολίτες της Θεσσαλονίκης, ύστερα από σχετικό κάλεσμα μέσω των social media, έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο.

Αφορμή για την κινητοποιήση των πολιτών αποτέλεσαν οι τελευταίες δηλώσεις του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ και την αλλαγή των ονομάτων στα ΚΤΕΛ και το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

H συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Στο κάλεσμα τους οι διοργανωτές αναφέρουν: «Πρόσκληση-Διαμαρτυρία πολιτών Θεσσαλονίκης για τις απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου. Θεωρούμε οτι οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης σχετικά με το Μακεδονικό καθώς και οι δηλώσεις του για την αλλαγή ονομάτων στα ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας προσβάλουν κατάφωρα ως πολίτες.Θα επιδοθεί ψήφισμα-διαμαρτυρία, με κοινοποίηση στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας».

Να σημειωθεί πως χθες ο κ. Μπουτάρης προχώρησε διευκρινιστικές δηλώσεις για το θέμα, σημειώνοντας πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν και πως ποτέ δεν πρότεινε, ούτε θα προτείνει αλλαγή του ονόματος στα ΚΤΕΛ και το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Δείτε το κάλεσμα ΕΔΩ.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες