O Πελοπίδας Μαυρόπουλος γράφει για την Παιδική Σκηνή "Μιχάλης Δρίτσας" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2018

O Πελοπίδας Μαυρόπουλος γράφει για την Παιδική Σκηνή "Μιχάλης Δρίτσας"


Επαγγελματίες ηθοποιοί αλλά και άλλοι εκκολαπτόμενοι, ένας ταλαντούχος σκηνοθέτης, μια σπουδαία ομάδα αλλά και πολλοί συνεργάτες, φίλοι και συμπαραστάτες της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής «Μιχάλης Δρίτσας» προσέφεραν σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο μια ακόμα εξαιρετική παράσταση!

Στην επίσημη πρεμιέρα του Όλιβερ Τουίστ που στη σύγχρονη, ειδικά διασκευασμένη εκδοχή του στηλιτεύει με ιδιαίτερο τρόπο την επίκαιρη μάστιγα του bulling. Την επιβράβευση του καλού ενάντια στο κακό για ένα καλύτερο αύριο στην πολύπαθη κοινωνία του σήμερα. Μίλα, δεν είσαι μόνος, υπάρχει ελπίδα!

Παράσταση η οποία παρουσιάστηκε και φέτος σε χιλιάδες μαθητές από την Κορινθία αλλά και τις ευρύτερες περιοχές αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

O αείμνηστος Μιχάλης Δρίτσας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες