Μυστήριο με άθικτο αεροπλάνο στη μέση της ζούγκλας (Photo) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018

Μυστήριο με άθικτο αεροπλάνο στη μέση της ζούγκλας (Photo)

Ένα εντυπωσιακό εύρημα βρήκαν δύο Σλοβένοι τουρίστες, όπου στο ταξίδι τους στο Μπαλί εντόπισαν ένα αεροσκάφος Boeing στην ζούγκλα, στην κυριολεξία, στη μέση του πουθενά. 
Οι δύο Σλοβένοι  κοινοποίησαν το εύρημα τους την ανακάλυψή τους μέσω των social media όπου και ξεκίνησε ένας μικρός χαμός, σχετικά με την προέλευση του αεροσκάφους. 
Οι συνωμοσιολόγοι πήραν φωτιά με τις θεωρίες τους και τις αναλύσεις, λέγοντας πως ενδεχομένως να είναι ένα από τα «χαμένα» αεροσκάφη - όπως αυτό των μαλαισιανών αερογραμμών - πάντως το αεροσκάφος δεν είχε κανένα αυτοκόλλητο εταιρίας πάνω. 
Συνωμοσίες τέλος. Οι δύο Σλοβένοι είπαν μία πιο απλή και πιο πιστευτή εκδοχή, καθώς κοντά στο παρατημένο αεροσκάφος βρέθηκαν κοντέινερ που περιείχαν συσκευές για μαγείρεμα και φαγώσιμες πρώτες ύλες, γεγονός που τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το εγκαταλελειμμένο αεροσκάφος προοριζόταν για εστιατόριο. 
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες