Απίστευτα Κέρινα Ομοιώματα της Ελληνικής Επανάστασης προβάλλονται στην Κόρινθο ανήμερα της 25ης Μαρτίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018

Απίστευτα Κέρινα Ομοιώματα της Ελληνικής Επανάστασης προβάλλονται στην Κόρινθο ανήμερα της 25ης Μαρτίου



Τιμώντας την επέτειο του 1821, την Κυριακή 25 Μαρτίου θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε μια εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου με παραδοσιακούς χορούς , ποίηση και το γνωστό Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας (που βρίσκετε κοντά στα Ιωάννινα) με τα φημισμένα κέρινα ομοιώματα να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας μέσα από μια μεγάλη οθόνη.

Πρόκειται για το Μουσείο που η ιστορία συναντά την καλλιτεχνική δημιουργία. Πρόκειται για την ιστορία του τόπου πριν την Επανάσταση του 1821. Είναι εκπληκτικό ότι όλο το Μουσείο το σχεδίασε ο ίδιος ο Βρέλλης με τα χέρια του!

Στην Κόρινθο θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Κωνσταντίνος Βρέλλης, γιος του Παύλου Βρέλλη . Ο ίδιος λέει πως το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων ο πατέρας του δεν το άφησε κληρονομία μόνο σε αυτόν και την αδερφή του Άννα αλλά σε όλους τους Έλληνες.

Διαβάστε εδώ το βιογραφικό του Παύλου Βρέλλη

Παρακολουθήστε Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη απο ψηλά ….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες