Από το Λουτράκι ξεκινάει το «κάπνισμα»,ζωντανά από το δικό σας κανάλι! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 24, 2018

Από το Λουτράκι ξεκινάει το «κάπνισμα»,ζωντανά από το δικό σας κανάλι!


Χαμός προβλέπεται να γίνει φέτος στους αγώνες του Drift , μιας και πολλοί παλιοί και νέοι οδηγοί ετοιμάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!

Το sportal tv πιστό στην προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος,αλλά και στους θεατές απο ολόκληρο τον κόσμο,θα ακολουθήσει το πρωτάθλημα (και όχι μόνο)με πολλές ανανεώσεις για καλύτερη θέαση.Πρώτο ζωντανό ραντεβού την Κυριακή 25 Μαρτίου.

Το πρωτάθλημα κάνει ντεμπούτο σήμερα 24 και αύριο 25 Μαρτίου  στην σχολή μηχανικού στο Λουτράκι με οργανωτή την start line με την βοήθεια της Proaction θα γίνει ο 1ος φετινός αγώνας.

O περσινός πρωταθλητής Χαντζαρας θα είναι εκεί και θέλει να κρατήσει το στέμμα του , αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο μιας και οι Λεοντης με το καινούριο του διπλο-τουρμπινο Nissan του , ο Χαρκας με πλήρως ανανεωμένη την γερμανίδα του , ο Τσελος με τον γορίλα του , ο ανεβασμένος Χρυσανθοπουλος , ο έτοιμος για όλα Ξύστρας , ο πάντα υπολογίσιμος Δημητροπουλος καθώς και ο περσινός πρωταθλητής της street legal Ντουφεκιάς , θα είναι όλοι μαζί εκεί μαζί με πολλούς άλλους για να δυσκολέψουν το έργο του !!!

Πολύ καπνός και φοβερές μάχες προβλέπονται το διήμερο 24-25 Μαρτίου , γι αυτό προμηθευτείτε μάσκες οξυγόνου ….θα χρειαστούν!!!

Ο αγώνας, ο οποίος πλην του Πρωταθλήματος και της Κατηγορίας Pro θα φιλοξενήσει και τις μάχες του Κυπέλλου Street Legal, θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες