Αποκάλυψη – Βόμβα: «Ρεσάλτο» Σε Ελληνικό Νησί Επιχείρησαν Οι Τούρκοι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2018

Αποκάλυψη – Βόμβα: «Ρεσάλτο» Σε Ελληνικό Νησί Επιχείρησαν Οι Τούρκοι


Για "θερμό επεισόδιο" κάνουν λόγο κάποιες πληροφορίες - Πως αντέδρασε η Ελλάδα

Κλιμακώνουν την επιθετικότητά τους σε βάρος της Ελλάδας οι Τούρκοι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το έγκυρο σάτ του έγκριτου δημοσιογράφου – αναλυτή Σταύρου Λυγερού, προσπάθησαν να δημιουργήσουν νέο «θερμό επεισόδιο» αυτή τη φορά μάλιστα, όχι σε κάποια βραχονησίδα αλλά σε ελληνικό νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του slpress.gr που δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν, τις προηγούμενες ημέρες οι Τούρκοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν το επισόδιο, ωστόσο η Αθήνα το αντιμετώπισε εγκαίρως.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η ελληνικές αρχές, είχαν έγκαιρη ενημέρωση από κυβέρνηση τρίτης χώρας, με αποτέλεσμα να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και να αποτρέψει την τουρκική επιχείρηση.

Είναι αξιοσημείωτο, ότι τις τελευταίες ημέρες οι Τούρκοι πραγματοποιούν άσκηση στην περιοχή του Έβρου με τεθωρακισμένα και με σαφή αμυντικό σχεδιασμό. Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να συνδέεται με προσπάθεια αντιμετώπισης ελληνικής αντενέργειας, στην περίπτωση που θα υλοποιείτο η σχεδιαζόμενη επιχείρηση.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες