Τον γύρο του κόσμου ο οπλοφόρος Σαββίδης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018

Τον γύρο του κόσμου ο οπλοφόρος Σαββίδης


Με τον χειρότερο τρόπο διαφημίζεται για ακόμα μια φορά το ποδόσφαιρο της χώρας μας σε όλο τον κόσμο. Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μετά την απόφαση του Κομίνη να ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα και στέκονται στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο!

Μάλιστα, η «Marca» έχει δεύτερο θέμα στο σάιτ της τα όσα έγιναν στην Τούμπα και γράφει χαρακτηριστικά στον τίτλο της: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί για γκολ που ακυρώθηκε στο 90 με ένα πιστόλι;». Μάλιστα, μέσα στο κείμενο υπενθυμίζει και τα όσα έγιναν στο ίδιο γήπεδο πριν λίγες μέρες με τον Ολυμπιακό και το αντικείμενο που χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρθία. Οι εικόνες από την Τούμπα κάνουν τον γύρο της Ευρώπης με τη σερβικη ιστοσελίδα Blic να αναφέρει: «Νέο χάος στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο», ενώ η Μozzarsport γράφει: «Στην κορυφή της τρέλας, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με όπλο στο γήπεδο».
captures.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες