Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την εισβολή των Τούρκων στον Αφρίν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 20, 2018

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την εισβολή των Τούρκων στον Αφρίν

Ραχήλ Μακρή: «Με την σιωπή τους για το Αφρίν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αποδέχονται την παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης και ετοιμάζονται για εκχώρηση ελληνικού εδάφους»

Η τουρκική εισβολή και η κατάληψη της Αφρίν στην Συρία, αποτελεί ωμή παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης και αλλαγή των συνόρων Τουρκίας Συρίας.
Ελληνική κυβέρνηση και διεθνής κοινότητα, εγκληματεί με την σιωπή και την ανοχή της και καθιστά σαφές ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δέχεται τις αξιώσεις των Τούρκων για αλλαγή της συνθήκης σε βάρος της χώρας, όπως έχει εκφραστεί από τον Ταγίπ Ερντογάν, που ετοιμάζεται για πρόκληση επεισοδίου με την Ελλάδα και διεκδίκηση ελληνικού εδάφους.
Οι Έλληνες που δεν προσκυνάμε ομάδες, κόμματα και συμφέροντα, έχουμε καθήκον να μην επιτρέψουμε εκχώρηση εδαφικής ακεραιότητας.
Όχι, άλλη Κύπρος.
Όχι, άλλος Πόντος.
Όχι, άλλη Μικρά Ασία.
Όχι, Όχι, Όχι.
Αντίσταση, Ανατροπή, παραπομπή για εσχάτη προδοσία στους προσκυνημένους πολιτικούς, στρατιωτικούς και όσους συμμετέχουν στην εθνική προδοσία.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες