ΕΣΠΕΠ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο της μητέρας των Παναγιώτη και Αριστείδη Αντωνόπουλου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018

ΕΣΠΕΠ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο της μητέρας των Παναγιώτη και Αριστείδη Αντωνόπουλου


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας του μέλος μας, Αντιπροέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και του μέλους του Συνδέσμου Διαιτητών ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραβρεθεί στην Εξόδιο Ακολουθία για να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και της οικείους της.

«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες