Απάντηση του Δημήτρη Καραπατά στην ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Κωνσταντίνου Λογοθέτη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2018

Απάντηση του Δημήτρη Καραπατά στην ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Κωνσταντίνου Λογοθέτη


Μας έφτιαξε την ημέρα ο τέως δήμαρχος Κωνσταντίνος Λογοθέτης, με την προκλητική και λαβυρινθώδη ανακοίνωση που εξέδωσε για ορνιθόνοες και χρυσόψαρα.

Η ανακοίνωση φέρει τον πομπώδη τίτλο: «Στο Λουτράκι έχουμε τον ″Μαρμαρωμένο Δήμαρχο"»!


Πρόκειται για μία ανακοίνωση που από το ξεκίνημα της, ο αναγνώστης διαπιστώνει την έλλειψη επικοινωνιακής φαντασίας!
Αφού είναι προδήλως ορατό, ότι ο χαρακτηρισμός στον τίτλο της, είναι εμπνευσμένος, από τον χαρακτηρισμό "βαλσαμωμένα πουλιά" που τους είχε προσδώσει παλαιότερα, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ηλιακόπουλος!
Το δε σώμα της ανακοίνωσης, αποτελεί την επιτομή της βαθιάς υποτίμησης της νοημοσύνης και της μνήμης του δημότη, αφού δια μέσω αυτής, αποκρύπτονται γεγονότα και εγκαλείται (μέσα στην περιδίνηση της οικονομικής κρίσης) η σημερινή δημοτική αρχή, για θέματα, που 4 ολόκληρα χρόνια η δημοτική αρχή Λογοθέτη, όχι μόνο τα άφηνε άλυτα, αλλά πυροδοτούσε συχνά πυκνά, και "παρά φύσιν" εισηγήσεις ώστε να ξεφεύγει των ευθυνών της!
Προς επίρρωση των προαναφερόμενων, ας μας απαντήσουν οι «αγκυλωμένοι ραβίνοι» της δήθεν πολιτικής καθαρότητας, που κάνουν και τους κριτές από πάνω, ποιά λύση έδωσε η "παυσίλυπη" κατά τα άλλα δημοτική αρχή τους, στα παρακάτω μείζονος σημασίας ζητήματα, για τον τόπο και τους ανθρώπους του;

1 ανάπλαση παραλίας,
2 κατασκευή μαρίνας τουριστικών σκαφών,
3 επέκταση νέου ΓΠΣ Λουτρακίου,
4 δημοτικό παρατηρητήριο εκπομπής ρύπων στα διυλιστήρια,
5 επέκταση του προαστιακού στο Λουτράκι μέχρι την οδό Αιγαίου,
6 καθαριότητα και ευταξία του Λουτρακίου,
7 βιολογικός Αγίων Θεοδώρων,
8 Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου,
9 Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας,
10 ανάπλαση Ισθμού (σε συνεργασία με την διοίκηση της περιφέρειας Πελοποννήσου).


Η απάντηση είναι μια, αναντίρρητη και αμείλικτη! Καμία λύση!
Και επιπλέον η περιγραφείσα άποψη, συνοδεύτηκε από την «τακτική της… τρικλοποδιάς», από την δημοτική αρχή Λογοθέτη, προς τους δημότες και κυρίως προς την ανεξάρτητη δομή της πρωτοβουλίας πολιτών & φορέων, που πάλευε έντιμα και μακριά από οικονομικά συμφέροντα, για την έλευση του προαστιακού στο Λουτράκι.
«Τακτική της… τρικλοποδιάς», που έχει σαν στόχο, να ματαιωθεί το σημαντικότερο αναπτυξιακό έργο του πολυβασανισμένου μας τόπου! Πράγμα που τελικά και πέτυχαν, βλάπτοντας ανυπολόγιστα ολόκληρο το κοινωνικό φάσμα για το οποίο σήμερα, μέσα από την ανακοίνωση, η παράταξη Λογοθέτη, προσποιείται πως νοιάζεται!
Την ωχρή και ξεθωριασμένη πολιτική εικόνα της δημοτικής αρχής Λογοθέτη, όλοι οι νουνεχείς πολίτες, θυμούνται πως την συνόδευε πιστά η αλαζονεία, η μεγαλομανία, η αμετροέπεια, ο εξυπνακισμός και ο άδειος πολιτικός λόγος, (λ.χ.έρχεται ο Βούγιας) ώστε να δικαιολογούνται πάντα οι πολιτικές αβελτηρίες τους!
Ενώ συν τοις άλλοις, δεν μας λέει τίποτα ο «μεταρρυθμιστής» τέως δήμαρχος, για το «καφέ όραμα» που λανσάρισε τότε στην πολιτική πιάτσα, και δεν ήταν άλλο, από το έργο της «μπόχας», με την μεταφορά όλων των βοθρολυμάτων της Βόχας στην πιο τουριστική πόλη της Πελοποννήσου!
Δηλαδή «βοθρολυματική ανάπτυξη», στην πιο τουριστική και ιστορική λουτρόπολη της χώρας!

Αιχμή του δόρατος η δική του «ηθική»

Ανυπερθέτως, κολοσσιαία ηθικά ζητήματα προέκυψαν (και είναι απορίας άξιον το γιατί το "καταπίνει" αμάσητο σήμερα ο Λογοθέτης), με το αλησμόνητο περιστατικό της υφαρπαγής επιταγών απόρων, που κούνησε συθέμελα το οικοδόμημα της πολιτικής ηθικής στον δήμο μας!

Παράλληλα, ο τέως δήμαρχος, ακόμη και σήμερα ποιεί την νήσσαν, για την σκανδαλώδη παραχώρηση του ακριβοπληρωμένου δημοτικού κολυμβητηρίου, σε ιδιώτη επιχειρηματία, που προκάλεσε την μηνυτήρια αναφορά του πρώην δημάρχου Παύλου Παύλου και μελών του συνδυασμού του, στην εισαγγελία Κορίνθου!
Ενώ μάταια περιμένουμε, το πότε θα δώσει πειστικές εξηγήσεις ο «χοροπηδηκτός» για καρέκλα πρώην δήμαρχος, όσον αφορά τα € 3 εκατ. των απευθείας αναθέσεων σε ημετέρους, που του είχε προσάψει σύμπασα τότε η αντιπολίτευση. Ή για να ακριβολογούμε, κανένας πια δεν περιμένει να λάβει απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, από την δήμαρχο του χθες, που φαίνεται με όλα αυτά, να μην έχει κανένα πολιτικό αύριο!


Και μάλιστα, αν αναλογιστεί κάνεις, ότι εκείνα τα χρήματα, ήταν βγαλμένα από το υστέρημα των πολιτών, και πότε δεν μετασχηματίσθηκαν σε έργα ουσίας για τον τόπο, ώστε να του δώσουν υπεραξία και να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής δημοτών και επισκεπτών!
Χειροπιαστό παράδειγμα, οι βεβλαμένες ψηφιακές πινακίδες, στο Λουτράκι!
Πού επί δημαρχίας Κώστα Λογοθέτη, ήταν βυθισμένες στο σκοτάδι της εγκατάλειψης, για 4 ολόκληρα χρόνια. Ενώ τώρα επισκευάστηκαν και λειτουργούν δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες στους δημότες και στους επισκέπτες, αναβαθμίζοντας παράλληλα και αισθητικά την εικόνα της πόλης μας!

Έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής τους
Άγνωστος ή μάλλον γνωστός και ο τρόπος που θα επιβάλλει την πολυπόθητη ηθική εκλέπτυνση στην πολιτική ζωή του τόπου μας, ο Κώστας Λογοθέτης!

Αν κρίνει κανείς και από τις κραυγές του ίδιου στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, τα χτυπήματα των χεριών του πάνω στα έδρανα, που προκάλεσαν την παρέμβαση του προέδρου ή τα οπερετικά και άναρθρα παραληρήματα του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Δέδε, που νομίζει ότι βρίσκεται σε κουτούκι και του επιτρέπεται να «ανάψει δαδί», τα οποία μετέτρεψαν τις τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου, σε «πανηγύρι των τρελών»!


Συνεπώς, μάλλον τα ίδια και χειρότερα θα μας βρούνε, αν επανεκλεγούν, με την ίδια θνησιγενή ιδεοληψία και τα απόνερα αυτής, τις ίδιες όψιμες τύψεις, τα ίδια κροκοδείλια δάκρυα, και το γνωστό προσωπείο με την μόνιμη επωδό «πως ενδιαφέρονται δήθεν, για τα συμφέροντα του τόπου!»
Πως εξηγείται όμως αυτή η επιλεκτική μνήμη και αυτός ο πρωτοφανής ξέφρενος υποσυνειδησιακός ξεσηκωμός του Κώστα Λογοθέτη, (που μέχρι πρότινος «λαγοκοιμόταν» στα έδρανα της αντιπολίτευσης) που εκδηλώνεται ξαφνικά με το σημερινό «ρομάντζο της ρεκλάμας» που έχει τον ρόλο ανακοίνωσης, εν παντί τόπω και χρόνω;

Φθηνή ψηφοθηρία για την εξουσία


Η απάντηση είναι απλή και μια! Η συγκολλητική ουσία, της γεμάτης καζινολογία ανακοίνωσης του τέως δημάρχου, δεν έχει φυσικά στόχο την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου, αλλά την φθηνή ψηφοθηρία για τις χαρές της εξουσίας, που άρχισαν να φαίνονται, μιας και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την προεκλογική περίοδο!


Για αυτό και ξεκίνησε πάλι το «αείροο ποτάμι» να ρέει τις γνωστές παραρδολογίες για τους ιθαγενείς! Για να βρεθούμε και πάλι όλοι μας, εκόντες άκοντες θεατές, στο ίδιο «ντεπώ» ιδεών του Κώστα Λογοθέτη.


Η συνταγή γνωστή. Λειψή πληροφόρηση, υπνωτικός εφησυχασμός, μασημένα λόγια, επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που κρατούσαν τον τόπο για τόσα χρόνια καρφωμένο στον βατήρα της οπισθοδρόμησης!


Και αυτό το νοητικό βραχυκύκλωμα, είναι φυσικά, μια πρώτη γεύση που λαμβάνουμε τώρα, από τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις που είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν μέχρι τις εκλογές, για την εικονική κοσμογονία, που θα μας πλήξει, ααααααν ξαναγίνουν δημοτική αρχή, ο Κώστας Λογοθέτης και ο εξ απορρήτων φίλος του, Γιώργος Δέδες! Φυσικά με λόγια αέρος - αέρος.

Υ. Γ.: «Η δε κακή βουλή τω βουλεύσαντι κακίστη» (η κακή απόφαση κάνει πιο πολύ κακό σε αυτόν που την έχει πάρει).
Ησίοδος, Αρχαίος Έλληνας ποιητής!


**Δημήτρης Καραπατάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες