Πρώην καθηγητής του Τσίπρα σε κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2018

Πρώην καθηγητής του Τσίπρα σε κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών


Στην κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο στη Σκουφά συμμετέχει και ο πρώην καθηγητής του Πρωθυπουργού, Γιάννης Πρωτονοτάριος που επέβλεψε τη διπλωματική του εργασία.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε τη διπλωματική του εργασία υπό την καθοδήγησή μου πριν από μερικά χρόνια. Τότε βέβαια, άλλα μας έλεγε», είπε χαρακτηριστικά. «Ήταν ένα νέο, αγωνιστικό παιδί, που αγωνιζόταν για τα συμφέροντα του λαού, όμως σήμερα κατάντησε να ασκεί βία, να στέλνει τα ΜΑΤ και να κάνει πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας», συμπλήρωσε.

«Του λέω λοιπόν “Αλέξη, σταμάτα όλα αυτά, άλλα μας έλεγες, φτάνει πια η βία, στοπ στους πλειστηριασμούς, έλα ξανά με την πλευρά του λαού”»., είπε ακόμη ο κ. Πρωτονοτάριος, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Α' Αθηνών, τον Ιανουάριο του 2015, με σύνθημα «Η ελπίδα έρχεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες