Γελοίες κατηγορίες Ρούσκα κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018

Γελοίες κατηγορίες Ρούσκα κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου


Τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει δημόσια ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, μετά τις επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις, λεκτικές και μη, εναντίον μελών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.

«Η κα Κωνσταντοπούλου τους τελευταίους μήνες έχει προβεί κατά επανάληψη σε απαράδεκτες επιθέσεις σε συμβολαιογραφικά γραφεία, προκαλώντας εντάσεις, βιντεοσκοπώντας τους συναδέλφους χωρίς τη θέληση τους, χτυπώντας εκβιαστικά κουδούνια στους επαγγελματικούς χώρους γνωρίζοντας ότι οι συμβολαιογράφοι εκείνη την ώρα απουσιάζουν τρομοκρατώντας έτσι εργαζόμενους, οργανώνοντας διαμαρτυρίες συλλογικοτήτων σε ημέρα και ώρα που γνωρίζει ότι δεν διεξάγονται πλειστηριασμοί, ενημερώνοντας ψευδώς την κοινή γνώμη και καταλήγει στο να ασκεί ωμή λεκτική βία σε συναδέλφους. Συμπεριφορές, που όχι μόνο δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές και αντιληπτές σε μία δημοκρατική κοινωνία, πολύ δε περισσότερο μάλιστα όταν η κα Κωνσταντοπούλου ως δικηγόρος γνωρίζει ότι ορισμένες εξ΄αυτών αφορούν παράνομες πράξεις. Την ίδια ώρα ζητά να ενημερωθεί στήνοντας επικοινωνιακές φιέστες για διαδικασίες, τις οποίες εκ του επαγγέλματος της θα πρέπει να γνωρίζει. Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε ότι η κα Κωνσταντοπούλου προβαίνει στις παραπάνω πράξεις για καθαρά προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΟΛΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ;;;

ΤΙ ΛΕΡΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;

Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες