Προσομειωτής αγωνιστικής οδήγησης και Paramotor στο 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2018

Προσομειωτής αγωνιστικής οδήγησης και Paramotor στο 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων!


Οι εκπλήξεις εν όψει του 11ου Motor Festival διαδέχονται η μία την άλλη κι έρχονται να δικαιολογήσουν στον απόλυτο βαθμό τον όρο «γιορτή του ελληνικού Motorsport», που έχει αποδοθεί συνολικά στο φεστιβάλ!

Βλέπετε στο 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, οι παράλληλες δράσεις, που θα εκτυλίσσονται γύρω και πάνω (!) από την 4πλη μηχανοκίνητη αρένα δράσης θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους! 


Η σχολή αλεξιπτώτου πλαγιάς των Ιωαννίνων FLY & FUN, θα απογειώσει την αδρεναλίνη με την συμμετοχή πιλότων Paramotor από όλη την Ήπειρο, που θα πετούν πάνω από το Πανηπειρωτικό Στάδιο και θα προσγειώνονται στην αρένα του Motor Festival, ενώ δίπλα σε αυτήν θα υπάρχει προσομειωτής αγωνιστικής οδήγησης!


Τα προγράμματα του προσμειωτή θα… κόψουν την ανάσα: Χωρίς φρένα στους πάγους, Rally WRC Ford Escort, Yamaha Super Bike, Aprilia Moto Racing, Roller Coaster στα φαράγγια του διαστήματος, μαχητικό αεροπλάνο, Horror Ride και πολλά άλλα, που θα δώσουν τον… αέρα του επαγγελματία οδηγού σε όποιον το δοκιμάσει!

Επίσης μια δυναμική συμμετοχή στην έκθεση του 11ου Motor Festival θα είναι – μεταξύ άλλων βεβαίως - αυτή της αντιπροσωπείας του Κωνσταντίνου Ζαβογιάννη, που θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα μόντελα της Honda & Kymco, όπως και σε κάποιους τυχερούς να έχουν την πρωτόγνωρη εμπειρία να τα οδηγήσουν (test drive) στην αρένα του φεστιβάλ.


Ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς, έχει υποσχεθεί πλούσιο θέαμα και το κάνει πράξη αφού οι παράλληλες δράσεις θα συνεχιστούν (Djs Parties, αθλητικές και χορευτικές επιδείξεις, πολλά Happening), την ώρα που εντός της – τεσσάρων επιπέδων – μηχανοκίνητης αρένας η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο με Drift show, Stunt show, 4x4, Τράκτορες, Trial and Freestyle Show, Drag Show κ.α. από τους επαγγελματίες οδηγούς του Motor Festival.

Το Greek Tour του Motor Festival Drift Edition για το 2018 ξεκινά, λοιπόν, εντυπωσιακά το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου από τα Ιωάννινα και το ΠΕΑΚΙ (θα συνεχιστεί σε Γαλάτσι, Χαλκίδα, Λάρισα). Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ (www.motorfestival.gr) και στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook.

Το Trailer του 11ου Motor Festival των Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες