ΜΕ ΝΙΚΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ! (VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2018

ΜΕ ΝΙΚΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ! (VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι ηττήθηκε, από τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, με σκορ 3-1, παρά την αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδας του, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπος με το φάσμα του υποβιβασμού.

Η ομάδα του σμαραγδένιου νησιού απέσπασε τη σημαντική αυτή νίκη δίκαια, αφού έπαιξε πολύ καλά και ήταν εμφανής η ανωτερότητά της σε όλες τις γραμμές.

Με τη νίκη αυτή ο Ιάλυσος εξακολουθεί να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, αφού βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Προοδευτική, που νίκησε τη Ρόδο με 1-0 και σε απόσταση αναπνοής, ενός βαθμού, από τον Εθνικό Πειραιώς, που ήλθε ισόπαλος 1-1, εκτός έδρας,  με τον Διαγόρα.

Ο Γενικός Γραμματέας του Α.Ο.Λουτράκι κ. Δημήτρης Γέρου και ο Πρόεδρος του Γ.Α.Σ. Ιάλυσου κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας. Αμφότεροι διακρίνονται για την αγάπη τους προς τις ομάδες τους αλλά και το άθλημα του ποδοσφαίρου
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 7ο λεπτό, ενώ για το Λουτράκι, στο 15ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Γούλας, από καλή θέση, έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε με γροθιές ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου. 
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Ιάλυσος ξεδίπλωσε τις αρετές του αποκτώντας την εδαφική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες του να καρποφορήσουν στο 28ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Γιώργου Δελαπόρτα, από τη δεξιά πλευρά.  
Ο κ. Παρασκευάς Δαρκαδάκης με τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Αλκ. Γκιώνη παρακολουθούν τον αγώνα
Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αν και ο Ιάλυσος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, λίγα λεπτά πριν τη λήξη, αλλά με εκπληκτική ενέργεια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποσόβησε το δεύτερο γκολ, παίρνοντας την μπάλα, θεαματικά, από τα πόδια του Μαντζάνο.  
Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού που οδήγησε στην επιτυχία και δεύτερου τέρματος, στο 71ο λεπτό, με ωραία κεφαλιά του Ματία Μαντζάνο, μετά από χτύπημα κόρνερ του Λούκας Φαβάλι. 


Η νίκη του Ιάλυσου σφραγίστηκε, με τρίτο γκολ, από  τον συνήθη ύποπτο Γιώργο Δελαπόρτα, με δυνατό σουτ, στο  74ο λεπτό. 
Στη συνέχεια το Λουτράκι ανέβασε αισθητά την αγωνιστική του απόδοση αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ, σε 3-1, μετά από ωραία ενέργεια, από δεξιά και σουτ του Γιώργου Γούλα, στο 80ο λεπτό. 

Ο κ. Δημήτρης Γέρου συνομιλεί με την Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, Αστυνόμο Β΄ Μάρθα Μυστακίδου. Σημειώνεται ότι η συνεργασία, μεταξύ του Αθλητικού Ομίλου και του Αστυνομικού Τμήματος είναι άριστη.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο, από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, αν και δεν χρειάστηκε η επέμβασή της, καθώς και η παρουσία της ιδίας της Διοικητή, Αστυνόμου Β΄ Μάρθας Μυστακίδου, εντός του αγωνιστικού χώρου, η οποία παρέμεινε στις επάλξεις μέχρι το τέλος του αγώνα. 
Παρών στις κερκίδες του γηπέδου ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ο. Λουτράκι: (Προπονητής Σωκράτης Πέτρου), Διασσινός, Τσώκος, Ντερτιλλής, Τσάκα, Τζορμπατζίδης (46΄ Παππάς), Πετρίδης (46΄ Στασινόπουλος), Σιώκος, Γούλας, Γεωργίου, Ζερβός (66΄ Βοϊδήλας), Πέριτς (71΄ Γεωργούλιας).

Γ.Α.Σ. Ιάλυσος: (Προπονητής Σάκης Τερζής), Ανδρούτσος, Σταυλάς, Παφιάκης (84΄Αρέτογλου), Τσούπρος, Σταθάκης, Ρεκλείτης, Φαβάλι (70΄ Μαντικός), Σπάρταλης (48΄Αζεμάι), Δελαπόρτας, Κόλλα (89΄Καραμανώλης Σ.), Μαντζάνο. 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες