Με επιτυχία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο. Ομιλία Δημάρχου Άργους Δ. Καμπόσου (VIDEO) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 18, 2018

Με επιτυχία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο. Ομιλία Δημάρχου Άργους Δ. Καμπόσου (VIDEO)


Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία εκατοντάδων πολιτών από την Ηλεία, ολοκληρώθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που έγινε στο κέντρο της πόλης του Πύργου.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους, Σωματεία και απλοί πολίτες, διαδήλωσαν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά της χρήσης του όρου ακόμη και σε σύνθετη ονομασία των Σκοπίων, ενώ κρατούσαν πανό με συνθήματα πως η «Μακεδονία είναι Ελληνική».

Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο Επίσκοπος Ωλένης, Αθανάσιος και ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής ενώ ο κ.κ. Αθανάσιος μεταφέροντας μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού, τόνισε ότι «Η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει Ελληνική».

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τον Ακάθιστο Ύμνο «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ» που έψαλαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο συλλαλητήριο.



Με πληροφορίες από το patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες