Ραχήλ Μακρή: «Τα Τροϊκανά ανδρείκελα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας παραδίδουν το 17% των μετοχών της ΔΕΗ και το 40% των λιγνιτικών μονάδων στο γερμανικό Δημόσιο» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 23, 2018

Ραχήλ Μακρή: «Τα Τροϊκανά ανδρείκελα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας παραδίδουν το 17% των μετοχών της ΔΕΗ και το 40% των λιγνιτικών μονάδων στο γερμανικό Δημόσιο»


Η συγκυβέρνηση των τροϊκανών ανδρείκελων των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς του 2017 , εκχώρησε το 40% των λιγνιτικών μονάδων και το 17% των μετοχών της Δ.Ε.Η, που βρίσκεται στο ΤΑΙΠΕΔ στους Γερμανούς.
Σήμερα, η Βουλή των Γερμανών ολοκληρώνει την τελευταία πράξη του εγκλήματος.

Το 17% των μετόχων της ΔΕΗ ανήκει στην Γερμανική εταιρεία RWE, όπως αποκαλύπτεται με σχετική ερώτηση που είχα καταθέσει στην Βουλή, (Δείτε την ερώτηση εδώ: http://bit.ly/2fSVYX1), που σημαίνει ότι εκχωρείται στην γερμανική δημόσια εταιρεία ηλεκτρισμού.

Το 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, θα μπορεί να εκχωρηθεί σε Δήμους και δημόσιες εταιρείες που διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά ενέργειας, καθώς και τα αναγκαία κεφάλαια για να το διεκδικήσουν.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μόνοι δήμοι που διαθέτουν εμπειρία στην αγορά ενέργειας είναι οι γερμανικοί.

Τώρα εξηγείται γιατί εδώ και ο κ. Φούχτελ, ο τοποτηρητής του 4ου οικονομικού γερμανικού Ράιχ, οργώνει την Δυτική Μακεδονία εδώ και χρόνια.
Αφού εντόπισε για λογαριασμό της Μέρκελ και του Σόιμπλε τα φιλέτα της χώρας, τώρα σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τα καρπώνεται για λογαριασμό του γερμανικού δημοσίου.

Η πρωτοφανής αυτή παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας αφαίρεσε το προσωπείο των τοπικών αρχόντων και συνδικαλιστών της ΔΕΗ καθώς και των πρακτικών εξαπάτησης των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας με προκήρυξη οχτάμηνων πείνας για ανασκαφές σε ορυχεία που έχουν εκχωρηθεί στους Γερμανούς.

Είναι άκρως προσβλητικό να παραχωρούνται, ΑΗΣ σταθμοί και ορυχεία λιγνίτη που προορίζονται για την ανάπτυξη της χώρας, στο γερμανικό δημόσιο.

Αυτή η πρωτάκουστη απόφαση δεν θα γινόταν αποδεκτή σε καμία χώρα στην οποία υπάρχει η στοιχειώδης λογική διακυβέρνησης.

Έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό η άνευ όρων παράδοση στους δανειστές, σε σημείο να ξεπερνά ακόμη και την περίοδο της Γερμανικής κατοχής.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες