Άρχισαν να καταφθάνουν τα πολυτελή γιοτ στο Ναύπλιο για το 5ο Mediterranean Yacht Show - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 25, 2018

Άρχισαν να καταφθάνουν τα πολυτελή γιοτ στο Ναύπλιο για το 5ο Mediterranean Yacht Show

 Ξεκίνησαν να καταφθάνουν τα πολυτελή yacht στο λιμάνι του Ναυπλίου στα πλαίσια του 5ου Μεσογειακού Yacht show στο Ναύπλιο σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου 2018. 
Το Yacht show θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου 2018. Η γραφική πόλη του Ναυπλίου θα γεμίσει με επαγγελματίες του yachting από όλο τον κόσμο. 
Η υπέροχη συλλογή των σκαφών αναψυχής φτάνουν στο Ναύπλιο για να πάρουν τη θέση τους στο χώρο του λιμανιού .
Η τετραήμερη εκδήλωση είναι μια πραγματική γιορτή του yachting τουρισμού στην Ελλάδα και μια ευκαιρία για να θέσει την περιοχή στο διεθνές προσκήνιο ως προορισμό παγκόσμιας κλάσης. 
 Το 5ο Μεσογειακό Yacht Show διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης από το Ελληνικό Yachting Association με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλίου και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες