Βουτιά θανάτου για έναν 57χρονο ασθενής στο νοσοκομείο της Κορίνθου - (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 21, 2018

Βουτιά θανάτου για έναν 57χρονο ασθενής στο νοσοκομείο της Κορίνθου - (video)

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κόρινθο, το πρωί του Σαββάτου.
Από τον 4ο όροφο του Νοσοκομείου Κορίνθου έπεσε 57χρονος ασθενής που νοσηλευόταν στην ουρολογική κλινική. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 57χρονος να αυτοκτόνησε.
Για το τραγικό συμβάν μίλησε στο korinthostv.gr η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Δήμητρα Καλομοίρη.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, 57χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιαστρική κλινική πριν από λίγους μήνες.
Όλα έγιναν στις 09.45 το πρωί όταν γιατροί και νοσηλευτές επισκέφθηκαν την ουρολογική πτέρυγα για να εξετάσουν τους ασθενείς. Κάποια στιγμή, χωρίς κανείς να προλάβει να αντιδράσει ο 57χρονος άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε στο κενό. «Οι ψυχίατροι του νοσοκομείου μας, τον είχαν εξετάσει δύο φορές το τελευταίο διάστημα. Στις 16 και στις 19 του μήνα. Λάμβανε κανονικά την αγωγή του και αντιμετωπιζόταν με τη δέουσα προσοχή», ανέφερε η κυρία Καλομοίρη, «δυστυχώς κανείς δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πτώση και την τραγική αυτή κατάληξη. Ούτε ο ειδικευμένος γιατρός ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό πρόλαβαν να αντιδράσουν».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες