Μυρίζει μπουρλότο στην Κόρινθο … - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 14, 2018

Μυρίζει μπουρλότο στην Κόρινθο …


Τεταμένα τα πνεύματα στην Κόρινθο αυτές τις μέρες , η φωτογραφία είναι από την συγκέντρωση των αναρχικών στην Κόρινθο … με κράνοι , ρόπαλα και …
Η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα εκδήλωση της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων Πολιτών με επικεφαλή τον Στάθη Μπούκουρα (Δείτε ΕΔΩ)  προσέλκυσε δεκάδες αναρχικούς στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου με σκοπό την αναβολή της εκδήλωσης .

Η ανακοίνωση των αναρχικών στο διαδίκτυο :

»Τώρα 30 σύντροφοι/ισσες έχουν αποκλείσει την είσοδο του δημοτικού θεάτρου Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης» λόγω του ότι στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση της πατριωτικής κίνησης Κορίνθιων πολιτών. Ομιλητές της φασιστικης εκδήλωσης είναι ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, καραβάναδες και απόστρατοι, αξιωματικοί της Ε. Α. και λοιποί.
Αναρχικοί/ες Κορίνθου Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου Αναρχική ομάδα Ελευσίνας Non Serviam»

Ο επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων Πολιτών, Στάθης Μπούκουρας , ανέβασε πριν λίγο στο λογαριασμό του στο facebook.
Για μια ακόμη φορά το δεκανίκι του συστήματος οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστες»ερχόμενοι από περιοχές των Αθηνών έκαναν παράνομα κατάληψη του χώρου της εκδήλωσης.
Θέλοντας να προστατεψουμε την περιουσία των Κορινθίων και την ηρεμία της πόλης μας αναβάλλουμε την εκδήλωση, αποκλειστικά και μονο για την ασφάλεια του κοινού και την προστασία των πολιτων που θα προσερχοταν στην αίθουσα του Πανεπιστημίου. Οι γνωστοί άγνωστοι για μία ακόμη φορά,στερούν από τον Κορίνθιο πολίτη,από τον Έλληνα πατριώτη την γνώση και την ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην Χώρα του και όχι μόνο.
Ζητούμε συγνώμη από τον απλό Έλληνα πατριώτη και δεσμευομαστε για ακόμη καλύτερα που θα έρθουν. ….
Συνεχίζουμε……..

Και δεύτερο post μετά από λίγη ώρα :

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας του ζήτησα να εγγυηθεί και να διαφυλάξει την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης,η απάντηση που πήρα ήταν οτι φοβάται μην καεί η Κόρινθος από 30 μπαχαλακιδες……αν κινδυνεύει να καεί η πόλη από μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Μπουκουρας λυπάμαι πολύ κύριοι γαλονάδες αλλά είστε ανίκανοι…..
Τι εννοούσε ο αστυνομικός διευθυντής όταν μου είπε : Λυπάμαι εχω διαταγές να μην στείλω δυνάμεις..?
sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες