Λουτράκι: Στον Δήμο παραχωρείται κτήριο του ΟΣΕ στους Αγίους Θεοδώρους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 17, 2018

Λουτράκι: Στον Δήμο παραχωρείται κτήριο του ΟΣΕ στους Αγίους Θεοδώρους


Η θετική απάντηση στο αίτημα προς την ΓΑΙΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε., για παραχώρηση στον Δήμο μας προς χρήση του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού των Αγίων Θεοδώρων, είναι μια σημαντική στιγμή, συγχρόνως δε αποτελεί την εκπλήρωση μιας επιθυμίας πολλών ετών.

Οι συνεχείς προσπάθειες και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των Βουλευτών του Νομού μας κ.κ. Δήμα, Ψυχογιού, Θελερίτη και Τσόγκα αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη ώστε να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο αίτημα.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης φανερά ενθουσιασμένος για τη θετική έκβαση των συλλογικών προσπαθειών δήλωσε ότι ο ιστορικός σταθμός θα αξιοποιηθεί για να στεγάσει τον πολιτισμό, γεγονός που συνάδει με την ιστορία και τη φυσιογνωμία του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες