Εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο το ψήφισμα για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 19, 2018

Εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο το ψήφισμα για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών


Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το ψήφισμα που αφορά στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Το ψήφισμα, το οποίο στέλνει ισχυρό μήνυμα προς την Άγκυρα, εγκρίθηκε με 607 ψήφους υπέρ, ενώ 7 ψήφισαν κατά και καταγράφηκαν 18 αποχές.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανέβασαν στα social media οι Έλληνες ευρωβουλευτές.

"Το Ευρωκοινοβούλιο μόλις ενέκρινε με 607 υπέρ, 7 κατά και 18 αποχές, το κοινό ψήφισμα με το οποίο ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών. Ένα ηχηρό ράπισμα στην ηγεσία Ερντογάν. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μέχρι να γυρίσουν στην πατρίδα τα δυο παιδιά μας" έγραψε στο Twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

"Με συντριπτική πλειοψηφία έγινε δεκτό το ψήφισμα τώρα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για τους δύο στρατιωτικούς μας. Συγκινητική και έμπρακτη η στήριξη των Ευρωβουλευτών από όλες τις χώρες! Ο αγώνας βεβαίως συνεχίζεται μέχρι τα παιδιά μας να επιστρέψουν στα σπίτια τους!" έγραψε στο Twitter η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες