Εκπληξη στην Καβάλα: Βγήκαν στους δρόμους... τα τανκς, για τις εκδηλώσεις για του Αγίου Γεωργίου [εικόνες] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Εκπληξη στην Καβάλα: Βγήκαν στους δρόμους... τα τανκς, για τις εκδηλώσεις για του Αγίου Γεωργίου [εικόνες]

Με μια έκπληξη ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι του Αγίου Λουκά στην Καβάλα το πρωί της Πέμπτης.
Οι κάτοικοι της περιοχής, αντίκρισαν ένα… τανκ στους δρόμους της συνοικίας, και συγκεκριμένα ένα Leopard 2 HEL, ένα από τα πλέον σύγχρονα άρματα μάχης του Ελληνικού Στρατού.
Ο λόγος δεν είναι φυσικά στρατιωτικός, αλλά οι εορταστικές εκδηλώσεις τις οποίες ετοιμάζει η ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία για τη Δευτέρα 23 Απριλίου, ανήμερα της εορτής του προστάτη του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, όλοι θα μπορούν να δουν το Leopard 2 HEL εν κινήσει κι από κοντά, να δουν το εσωτερικό του, αλλά και να ενημερωθούν για τις επιχειρησιακές του δυνατότητες. 
Επίσης, θα παρουσιαστεί και μια μικρή έκθεση οπλικών συστημάτων της ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχίας.
Πηγή: kavalapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες