Ένοπλη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. των Αγίων Θεοδώρων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 17, 2018

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. των Αγίων Θεοδώρων

Ένοπλη ληστεία από δυο άτομα, πιθανόν ελληνικής υπηκοότητας, σημειώθηκε στις 10:00 περίπου, το πρωί (17/4/2018)  στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. των Αγίων Θεοδώρων. 

Οι δυο δράστες κρατώντας όπλα, κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό, μπροστά στους έντρομους πελάτες του καταστήματος και τους περαστικούς.

Του συμβάντος ήταν μάρτυρες δυο γυναίκες, τις οποίες η Αστυνομία προσήγαγε στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση, μόλις ξεπεράσουν το σοκ που υπέστησαν. Ο ένας από τους δράστες μπήκε στο κατάστημα και υπό την απειλή του όπλου, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα, ενώ ο άλλος -επίσης ένοπλος- παρέμεινε έξω από το κατάστημα.

Αυτή τη στιγμή γίνεται καταμέτρηση από τους υπαλλήλους του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές ποσό, το οποίο κατάφεραν να αρπάξουν οι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παράλληλα, το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Θεοδώρων συλλέγει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να διαβιβάσει στα υπόλοιπα Αστυνομικά Τμήμα της περιοχής για να βοηθηθούν στο ανθρωποκυνηγητό των δραστών.

loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες