Γιώργος Πετρίτσης - Για την παράσταση "Carmen" στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Λουτρακίου (Βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 15, 2018

Γιώργος Πετρίτσης - Για την παράσταση "Carmen" στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Λουτρακίου (Βίντεο)


Είχα αναφέρει παλαιότερα για την εκδήλωση της φιλαρμονικής ορχήστρας Λουτρακίου, η οποία ήταν αφιερωμένη στην “ Δυναστεία των Strauss” ότι αν έπαιρνε βαθμολογία , το 10 θα την αδικούσε μετά όμως από την καταπληκτική χθεσινή παράσταση της Carmen του Ζώρζ Μπιζέ θα πω ότι δεν υπάρχει πλέον ‘ οροφή ‘ στο τι μπορεί να προσφέρει στο Κορινθιακό κοινό και όχι μόνο, αυτή η εκπληκτική ομάδα η οποία καθοδηγείται υποδειγματικά από έναν πολυτάλαντο αρχιμουσικό . Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με χορό flamenco, κλασική μουσική και μουσική flamenco να συνυπάρχουν αρμονικά και να εναλλάσσονται ζωντανά επί σκηνής.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου ,στον εκπληκτικό Αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο για τη μοναδική αυτή μουσική βραδιά, αλλά και σε όλη την χορευτική ομάδα του Βασίλη Σκεπετάρη DANZA FLAMENCA GRUPO με επικεφαλής τον ίδιο στο ρόλο του Don Jose και την Ρούλα Βασιλάκη στο ρόλο της Carmen .Εξαιρετικές επίσης οι ερμηνεύτριες Ινές Ζήκου και Λένα Γιαννίρη και οι σολίστες Alejando Gomez και Pedro Fabia .Συγχαρητήρια επίσης στην Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου για την σπουδαία πραγματικά εμφάνιση. Φυσικά αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς ο ρόλος του παρουσιαστή της εκδήλωσης Αλέξη Κωστάλα ο οποίος για μια ακόμη φορά κατέπληξε το κοινό με την άριστη αφήγηση της ιστορίας της Carmen .


Με τον Αλέξη Κωστάλα,τον Αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Τάσο Σακελλαρίου .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες