Tεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ με 22 συλλήψεις - Βρέθηκαν Οπλα Χρήματα και κατασχέθηκαν 25 Οχήματα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 19, 2018

Tεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ με 22 συλλήψεις - Βρέθηκαν Οπλα Χρήματα και κατασχέθηκαν 25 Οχήματα


Tεράστια επιχείρηση την Υποδιεύθυνσης Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Ασφάλεια Κορινθίας, αλλά και συνδρομή της ΟΠΚΕ Κορινθίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τριτης στο Ζευγολατιό, την Κόρινθο και την Αργολίδα.
Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχολεί την Ασφάλεια για περισσότερο από έναν χρόνο.
Έως αυτή την ώρα έχουν γίνει έρευνες στο Ζευγολατιό, την Κόρινθο και την Αργολίδα,
ενώ έχουν συλληφθεί 22 άτομα σε κατ’ οίκον έρευνες.
Η εγκληματική δραστηριότητα της ομάδας που λειτουργούσε μέσω ιστοσελίδας πώλησης αυτοκινήτων, με κλεμμένα ή παραποιημένα οχήματα, εκτιμάται ότι απέφερε τουλάχιστον 2 εκατ. ευρω.
Έως αυτή την ώρα έχουν βρεθεί και κατασχεθεί μεγάλος αριθμός όπλων και χρημάτων, ενώ κατασχέθηκαν και 25 οχήματα.
korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες