Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου ( Vid - Pics) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 16, 2018

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου ( Vid - Pics)


Ένταση σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04/2018) στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου.
Το σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας «έντυσαν» χημικά και μάχη σώμα με σώμα ομάδας διαδηλωτών με αστυνομικούς. Πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν πως ένα διαδηλωτής τραυματίστηκε και πως οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων.
Όλα ξεκίνησαν όταν, ομάδα αποκόπηκε από την πορεία των μαθητών και των φοιτητών, οι οποίοι συμμετέχουν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο και προσπάθησε να προκαλέσει φθορές στο άγαλμα του Τρούμαν.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, οι διαδηλωτές επιχείρησαν με τροχό να ρίξουν το άγαλμα του Τρούμαν στη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο απώθησαν με βία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τους διαδηλωτές από το σημείο, ενώ έκαναν χρήση χημικών. 
Λίγη ώρα αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν, με τους φοιτητές και τους μαθητές, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επίθεση στη Συρία να πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. 
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το σημείο
Πηγή φωτογραφιών: ΣΚΑΪ και Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες