Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τη γέφυρα στην Ζάκυνθο απο το 747 Τάγμα Μηχανικού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τη γέφυρα στην Ζάκυνθο απο το 747 Τάγμα Μηχανικού


Με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την συναρμολόγηση της στρατιωτικής γέφυρας στο χείμαρρο του Αγίου Χαραλάμπη και πλέον οι διερχόμενοι μπορούν να δουν την κατασκευή να έχει ήδη ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολο της.

Προχθές έφτασαν στο νησί μας και τα επιπλέον υλικά που απαιτούνταν για την συναρμολόγηση και αμέσως μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δηλαδή την προσεχή Τρίτη, θα βρεθεί στο νησί ο Δ/ντής της ΜΟΜΚΑ Ταξίαρχος Μιχάλης Κλουβας που θα επιβλέψει την εξέλιξη των εργασιών που πλέον θα βρίσκονται στην τελική ευθεία με την καθέλκυση της γέφυρας, δηλαδή την τοποθέτησή της στις δύο όχθες του χειμάρρου.

Μιλώντας στον –Ε- ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου σημείωσε πως πέρα από τις «ευχαριστίες» της πολιτικής ηγεσίας, οφείλει να ευχαριστήσει την στρατιωτική ηγεσία για την καθοριστική συμβολή της στην ολοκλήρωση του έργου.

Ειδικές ευχαριστίες απεύθυνε στον Διευθυντή της Μομκα, το Διοικητή του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού αλλά και τον Λοχαγό Μηχανικού Δημήτρη Μπόμπολα που επιβλέπει τις εργασίες στη Ζάκυνθο.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Να Προσθέσουμε πως το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού έχει έδρα στην Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση της μεταλλικής γέφυρας με την Σφραγίδα του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού

korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες