Αρχικά φαίνεται σαν μια προστατευτκή μπάρα. Μόλις δείτε πως λειτουργεί,Θα σας πάρει το μυαλό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Αρχικά φαίνεται σαν μια προστατευτκή μπάρα. Μόλις δείτε πως λειτουργεί,Θα σας πάρει το μυαλό


Ο κόσμος μας είναι γεμάτος με έξυπνους ανθρώπους που συνεχώς ψάχνουν τρόπους να εφαρμόσουν τη δημιουργικότητά τους με σκοπό να βοηθήσουν τους άλλους. Εδώ είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που ανακαλύψαμε πρόσφατα.

Τα μεταλλικά κιγκλιδώματα στην άκρη του δρόμου προορίζονται να κρατούν τους επιβάτες των οχημάτων ασφαλής, με σκοπό να αποτρέ…

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος με έξυπνους ανθρώπους που συνεχώς ψάχνουν τρόπους να εφαρμόσουν τη δημιουργικότητά τους με σκοπό να βοηθήσουν τους άλλους. Εδώ είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που ανακαλύψαμε πρόσφατα.

Τα μεταλλικά κιγκλιδώματα στην άκρη του δρόμου προορίζονται να κρατούν τους επιβάτες των οχημάτων ασφαλής, με σκοπό να αποτρέψουν τα αυτοκίνητα να φύγουν εκτός του δρόμου. Ωστόσο, αν ένα όχημα προσκρούσει σε αυτά τα οδοφράγματα με μεγάλη ταχύτητα, οι επιπτώσεις μπορούν να αποβούν μοιραίες.

Πρόσφατα η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ETI εφήυρε ένα νέο είδος ειδικού φράγματος, σχεδιασμένο να σώσει τις ζωές των επιβατών και να μειώσει την πιθανότητα ο οδηγός ή οι συνεπιβάτες του να τραυματιστούν σοβαρά.

Ανάμεσα στις μεταλλικές κολώνες έχουν τοποθετήσει πλαστικά ρολά του κιγκλιδώματος. Το μεταλλικό μέρος απορροφά τη δύναμη της πρόσκρουσης του οχήματος, ενώ τα ρολά σε επαφή με το όχημα αρχίζουν να γυρνούν ώστε να αποτραπεί η ανατροπή του οχήματος.

Ευελπιστούμε να δούμε σύντομα αυτή τη φοβερή εφεύρεση σε όλο το κόσμο!



 Πηγή: fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες