Μπήκαν τα πρώτα δίχτυα στο Λουτράκι!! (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018

Μπήκαν τα πρώτα δίχτυα στο Λουτράκι!! (Εικόνες)


Η τοποθέτηση των πλωτών φραγμάτων για την προστασία των λουoμένων από τις μέδουσες είναι γεγονός, πρώτο, πανελλαδικά στην παραλία του ξενοδοχείου"Παππάς"

Υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που αποφασίζουν άμεσα και δραστικά να προστατέψουν τους επισκέπτες των επιχειρήσεών τους!

Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ ΑΕ με δικά της έξοδα (!!!) και σε συνεργασία με την εταιρεία Νew Naval προχώρησαν σήμερα στην τοποθέτηση των φραγμάτων για τη προστασία των επισκεπτών του ξενοδοχείου τους και των συμβολαίων τους.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες