Σοκαριστικό ατύχημα στο Άργος: Εντεκάχρονο κοριτσάκι καρφώθηκε σε κάγκελο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 26, 2018

Σοκαριστικό ατύχημα στο Άργος: Εντεκάχρονο κοριτσάκι καρφώθηκε σε κάγκελο



Αργά το βράδυ της Παρασκευής ένα εντεκάχρονο κοριτσάκι στην περιοχή της Δαλαμανάρας του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα -κάτω από άγνωστες συνθήκες- έπεσε πάνω σε κάγκελο σε σχήμα ξιφολόγχης.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα οι άνδρες της Π.Υ. Άργους οι οποίοι έκοψαν το κάγκελο και απελευθέρωσαν το παιδί.

Με το υπόλοιπο κάγκελο στο χέρι το παιδί μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείου Αργολίδας και πιθανότητα θα μεταφερθεί στην Αθήνα.

Πηγή Argolikes Eidhseis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες