Τον έκαναν... τσακωτό - Έκλεψε τρία σπίτια στο Λουτράκι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018

Τον έκαναν... τσακωτό - Έκλεψε τρία σπίτια στο Λουτράκι


Συνελήφθη, χθες (22.5.2018) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, ενας 22χρονος αλλοδαπός,υπήκοος Μολδαβίας, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, στο Λουτράκι Κορινθίας, διέπραξε δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής, σε οικίες.

Ο νεαρός δράστης μόλις έγινε αντιληπτός, προσπάθησε να διαφύγει. Κρεμάστηκε από μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται στον 4ο όροφο της συμβολής των οδών 28ης Οκτωβρίου και Κολοκοτρώνη και αφού σκαρφάλωσε ως την ταράτσα της πολυκατοικίας κατάφερε να πηδήξει σε παρακείμενο οίκημα. 

Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε και κατευθύνθηκε προς την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη. Πολύ κοντά στην Εκκλησία οι άνδρες της ΟΠΚΕ, εντόπισαν και με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον διαρρήκτη, ο οποίος βλέποντας ότι δεν έχει ελπίδα να διαφύγει παραδόθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Πρόκειται για εναν σεσημασμένο αλλοδαπό γνωστός στις Αρχές για της δράσης του και σε περιοχές της Αττικής.

Στην κατοχή του, δεν βρέθηκαν κλοπιμαία, αλλά ανακρίνεται προκειμένου να αποκαλύψει την ακριβή δράση του, κάτι που τα έμπειρα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, θεωρούν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες