Ραχήλ Μακρή για την δασκάλα στην Λέσβο που ντύνει μαθητές δημοτικού με φούστες: «Γονείς αντισταθείτε στο βιασμό των παιδιών σας!» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 19, 2018

Ραχήλ Μακρή για την δασκάλα στην Λέσβο που ντύνει μαθητές δημοτικού με φούστες: «Γονείς αντισταθείτε στο βιασμό των παιδιών σας!»



Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δασκάλα στην Λέσβο αποφάσισε να ντύσει με φούστες αγόρια του δημοτικού για την σχολική παράσταση.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βιάζει την ψυχή των παιδιών μας για να υπηρετήσει το σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας σαν χιονοστιβάδα που παρασύρει όλους τους θεσμούς, τις αξίες, τις παραδόσεις, τα ιερά και τα όσια, το Σύνταγμα και τους Νόμους που κάποτε προστάτευαν το Άβατο της Οικογένειας και της Παιδικής Αθωότητας.

Το Μέτωπο Νίκης, ζητά την απομάκρυνσή της από τα σχολεία τα οποία πληρώνουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι για να διδάσκουν σωστά τα παιδιά μας, αντί να παραβιάζουν τος επιταγές του Συντάγματος.

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων, να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την προστασία των παιδιών τους από έναν ακήρυχτο ψυχολογικό πόλεμο κατά της παιδικής αθωότητας και στο δρόμο προς την ενηλικίωση υπεύθυνων Ελλήνων πολιτών.

Δάσκαλοι που υποσκάπτουν το θεμέλιο του Ελληνισμού — το οποίο υπήρξε πάντα η ελληνική οικογένεια — με πρόσχημα το σεβασμό στην διαφορετικότητα και τις μειοψηφίες πρέπει να διώκονται όταν παραβιάζουν το Σύνταγμα.

Οι επικίνδυνοι πειραματισμοί πάνω στα παιδιά μας, δεν μπορούν να επιβάλλονται με την βία από ανεύθυνους δασκάλους που βγήκαν από σεμινάρια του εθνομηδενισμού και της διαστροφής.

Το Μέτωπο Νίκης, αναλαμβάνει εκστρατεία ενεργοποίησης των πολιτών, γονέων, επιστημονικών, ιατρικών, παιδαγωγικών σωματείων και προσφυγής στις αρμόδιες αρχές για κατάργηση των νόμων Τσίπρα - Καμμένου που απειλούν τη ψυχική υγεία της νέας γενιάς.

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες